Poliția Rutieră: Un drogat prins în Lugoj și un bețiv fără permis descoperit în Lovrin

Polițiștii timișeni au depistat în județul Timiș doi bărbați bănuiți de comiterea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.

În data de 9 decembrie a.c., în jurul orei 03:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Lugoj au oprit pentru control pe strada Splaiul 1 Decembrie din municipiul Lugoj, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 25 de ani. În urma testării cu aparatul Drugtest a rezultat faptul că tânărul se afla sub influența substanțelor psihoactive, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”.     

În data de 9 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Periam au oprit pentru control în localitatea Lovrin din județul Timiș, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 26 de ani. În urma verificărilor efectuate în baza de date a reieșit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole