PNL Timișoara a propus excluderea din partid a lui Raul Ambruș, cel mai aprig opozant al lui Alin Nica. Alături de el alți 21 de liberali dați afară

Alin Nica a ordonat, Cosmin Tabără a executat. Pe zi ce trece iese la lumină adevăratul motiv pentru impunerea cu forța ca președinte al PNL Timișoara a lui Cosmin Tabără și anularea alegerilor câștigate de consilierul local Raul Ambruș.

Docil până la a sta “preș“ în fața CJ Timiș pe un frig de crapă pietrele doar pentru a-i ura Bună dimineața! Șefului, Cosmin Tabără a trecut la execuția colegilor săi de partid, exact așa cum a fost dorința lui Alin Nica, care ca un Împărat, nu suportă contrazicere. Iar omul său, impus cu urna cărată în brațe de scările de la mall de Dănuț “Pinguinul“ Groza a făcut cumințel, ca un băiețel, exact ce i s-a cerut.

Așa se face că Biroul Politic Local al PNL Timișoara a decis, prin vot secret, la ședința de ieri seară, înaintarea către BPJ PNL Timiș a propunerii de excludere din partid a consilierului local Raul Ambruș, se arată într-un comunicat de presă.

“Această excludere este cauzată de atitudinea acestuia din ultimele luni de zile, dar foarte mult a contat poziția acestuia din CL Timișoara, când împotriva hotărârii partidului, a votat contra intereselor politice a acestuia, având o poziție ostilă în permanență față de proprii colegi și refuzând dialogul politic cu conducerile PNL Timișoara și PNL Timiș. Prin urmare, ne vom delimita de orice vot și atitudine a acestuia în cadrul CL Timișoara“, precizează PNL Timișoara.

În cadrul aceleiași ședințe BPL, s-a decis excluderea unui număr de 21 de membri.

“În urma evenimentelor care au avut loc la alegerile interne din cadrul partidului s-a impus luarea acestor decizii împotriva acelor membri care prin modul lor de manifestare într-o formă continuată au prejudiciat imaginea PNL și au adus atingere valorilor liberale. Prin aceste măsuri nu a fost sancționată opinia politică, ci modul violent prin care aceste persoane s-au manifestat de-a lungul a mai bine de 3 luni. Anterior acestor alegeri interne, am încercat în dese momente să avem un dialog, să găsim o cale de mijloc în vederea închegării unei echipe care să dezvolte și să promoveze ideile liberale în Timișoara, dar am fost refuzați și excluși din orice dialog. Partidul Național Liberal organizația Timișoara se bazează în continuare pe oameni de valoare, pe cetățeni ai acestui oraș și va întreprinde în continuare doar acțiuni în favoarea cetățenilor orașului nostru. Ne vom apropia de mediul oamenilor de afaceri, de mediul academic, orașul nostru beneficiind de patru mari universități, și de reprezentanții profesiilor liberale. PNL Timișoara a trecut prin momente grele, a pierdut ultimele alegeri, înțelege motivele acestor înfrângeri și este pregătită pentru reorganizare astfel încât timișorenii să recâștige încrederea în cel mai vechi partid istoric, a completat președintele PNL Timișoara, Cosmin Tabără.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole