PNL Timiș rămâne fără un consilier județean. Ciprian Trocan, fost apropiat al lui Nicolae Robu, renunță la mandatul din Consiliul Județean

Demisie din grupul PNL de la Consiliul Județean Timiș. Ciprian Trocan, fost apropiat al lui Nicolae Robu, renunță la mandatul de consilier județean.

Decizia nu este motivată, conform documentelor oficiale, însă, surse contactate de Buletin de Timișoara spun că demisia era necesară deoarece Ciprian Trocan a fost recent transferat din Primăria Timișoara, unde deținea funcția de director al Serviciului Public Asistență Medicală Școlară, în CJ Timiș, pentru a se refugia de useriști.

Plecarea lui Ciprian Trocan din Primăria Timișoara prin transfer la CJ Timiș poate fi explicată prin tensiunile tot mai mari existente între liberali și useriști și acesta risca să fie dat afară la următoarea reorganizare.

Situația liberalilor din CJ Timiș se complică prin renunțarea lui Ciprian Trocan, deoarece doi dintre aleșii județeni sunt încă în procedura de excludere din partid, este vorba despre Alin Popoviciu și Călin Roman, iar un al treilea, Liviu Cocean a avut o poziție fermă de opoziție față de președintele CJ Timiș, Alin Nica, cu ocazia alegerilor din PNL Timișoara.

Până la validarea unui nou consilier, grupul PNL poate fi în situația de a pierde brusc cel puțin patru voturi în plenul CJ Timiș.

Documentul de renunțare a lui Ciprian Trocan la mandatul de consilier județean:

Recomandările noastre

Cele mai citite articole