PMP Timiș îl susține în continuare pe Cristian Diaconescu la șefia partidului

Consiliul Executiv Județean al Filialei PMP Timiș a reiterat susținerea în continuare pentru președintele Cristian Diaconescu, se arată într-un comunicat de presă.

“Consiliul i-a cerut acestuia să intensifice dialogul și dezbaterea în partid pentru a se trece de la disputele interne inutile din interiorul partidului la sancționarea derapajelor actualei guvernări și la oferirea de soluții în beneficiul cetățenilor precum și la elaborarea urgentă a unui program de guvernare cu măsuri de dreapta care să fie dezbătut în interiorul partidului și în mediul public. De asemenea, Consiliul Executiv Județean al Filialei PMP Timiș nu consideră oportună organizarea unui Congres care să destabilizeze partidul și se declară împotriva oricărei fuziuni cu alte partide politice. Filiala Timis susține stabilitatea politică a PMP, singura alternativă reală pentru electoratul de dreapta din România“, arată sursa citată.

PMP Timiș mai susține că partidul va trebui să rămână un partid unit, cu conducerea aleasă statutar la Congresul din 7 martie 2021.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole