Plin de șoferi drogați, beți și fără permis de conducere pe șoselele din Timiș

Polițiștii timișeni au prins pe șoselele din județ mai multe persoane care conduceau beți, drogați și fără permise de conducere. Aceștia s-au ales cu dosare penale.

Vineri, 15 aprilie, în jurul orei 15:30, polițiștii din Buziaș au depistat, pe strada Principală, un bărbat, în vârstă de 44 de ani, care ar fi condus un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0.86 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”. 

Sâmbătă, 16 aprilie, în jurul orei 19:30, polițiștii din Sânnicolau Mare au depistat în localitatea Gelu și orașul Sânnicolau Mare, doi tineri, în vârstă de 23 și 27 de ani, care ar fi condus sub influența substanțelor psihoactive. În urma testărilor cu aparatul Drugtest, a reieșit că bărbații ar fi consumat substanțe psihoactive (metamfetamină și canabis), aceștia fiind conduși la spital pentru recoltarea probelor biologice. Pe numele conducătorilor auto au fost întocmite dosare penale pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

Sâmbătă și duminică, polițiștii timișeni au depistat, în localitățile Lovrin și Racovița, doi bărbați, în vârstă de 26 și 39 de ani, care ar fi condus fără a poseda permise de conducere. Pe numele conducătorilor auto, au fost întocmite dosare penale pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere”. 

Duminică, 17 aprilie, în jurul orei 18:17, polițiștii din Sânicolau Mare au depistat, în localitatea Grabaț, un bărbat, în vârstă de 41 de ani, care ar fi condus un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0.66 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice” și „conducere pe drumurile publice fără a deține permis de conducere”.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole