Plin de bețivi pe drumurile din Timiș. A mai fost prins și un tânăr fără permis de conducere și cu mașina neînmatriculată

Polițiștii timișeni au prins pe drumurile din județ doar bețivi și un tânăr fără carnet și cu mașina neînmatriculată. Aceștia s-au ales cu dosare penale.

Miercuri, 11 mai, în jurul orei 23:00, polițiștii din Lugoj au depistat pe strada Crișan, un bărbat, în vârstă de 37 de ani, care conducea sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1.37 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, refuzând procedura. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Tot miercuri, în jurul orei 23:45, polițiștii din Făget au oprit pentru control, în localitatea Curtea, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 45 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0.78 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului”.

În data de 11 mai a.c., în jurul orei 20:50, tot polițiștii din Făget au oprit pentru control, în localitatea Bichigi, un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 22 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a reieșit că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autovehiculul nu era înmatriculat. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere” și pentru „conducerea unui autovehicul neînmatriculat. ”

Recomandările noastre

Cele mai citite articole