Piețele din Timișoara: familia Cacuci – producători agricoli din comuna Liebling – își vând producția proprie în Piața Iosefin

Societatea de Piețe SA din Timișoara prezintă oamenii de dincolo de masă, adică cei de la care timișorenii se aprovizionează cu produse.

Astăzi, veți cunoaște familia Cacuci, producători locali din comuna Liebling, județul Timiș, pe care îi găsiți în Piața Iosefin.

Familia Cacuci – producători agricoli din județul Timiș, comuna Liebling, își vând producția proprie în Piața Iosefin din Timișoara. Piața reprezintă locul din care familia își câștigă existența de peste trei decenii, pentru doamna Irina nu există o zi în care să lipsească de la tarabă. Se trezește în fiecare zi la ora 5 dimineața pentru ca la 7 să fie prezentă în piață cu cele mai proaspete produse. La munca pământului erau ajutați de copii, până să plece din țară, însă acum se descurcă doar ei doi. “Producem puțin, atât cât ne permite sănătatea”. Ei vă așteaptă cu multă căldură în Piața Iosefin!“, arată Piețe SA.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole