Piața veche din Lipovei va fi modernizată. Momentan au loc lucrări de reparații, dar un nou concept va fi prezenta luna viitoare

Societatea de Piețe din Timișoara desfășoară în această perioadă mai multe lucrări de reparații la Piața veche din Calea Lipovei.

Potrivit directorului adjunct Cătălina Jahn, piața va fi redefinită total, iar un nou concept va fi prezentat luna viitoare.

“Cu toții știm că ne dorim piețe reabilitate, piețe la standarde europene. Noi, de la Piețe SA dorim să modernizăm piețele noastre, să creăm un spațiu comercial primitor atât pentru clienți, cât și pentru vânzători. Cu această idee, luna aceasta am început modernizarea pieței din zona Lipovei. Vom reinventa această piață și o vom transforma în piață volantă, unde producătorii noștri vă vor putea oferi produse proaspete, autohtone de sezon. În următoarea lună se va lucra intens pentru noul concept de piață din zona Lipovei. Lucrările au început deja“, a declarat Cătălina Jahn.

Horticultura S.A. face angajări

S.C Horticultura S.A. caută oameni care doresc să se alăture echipei în toate activitățile ce țin de organizarea și aranjarea spațiilor verzi. Posturile disponibile: Muncitori necalificați – 15 posturi Dulgher-…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole