Peste 2.300 de cetățeni dintr-un județ din vestul țării vor primi tichete de masă după ce s-au vaccinat împotriva Covid-19

Un număr de 2.360 de locuitori ai judeţului Caraş-Severin, care au schema completă de vaccinare împotriva COVID-19, vor beneficia de tichete de masă în valoare de câte 100 de lei, a anunţat miercuri Direcţia de Sănătate Publică.

Persoanele care pot intra în posesia acestor tichete sunt cele care s-au vaccinat începând cu data de 3 septembrie şi până în 30 septembrie 2021, aceasta fiind prima etapă în care se acordă bani de la Ministerul Sănătăţii pentru respectivele bonuri de masă. Vor urma apoi alte tranşe de tichete, a precizat instituţia.

„Direcţia de Sănătate a judeţului Caraş-Severin a achiziţionat, în acest scop, 11.800 de tichete de masă, în valoare de 236.000 de lei. Fiecare persoană va ridica tichetele de la centrul de vaccinare unde i s-a administrat vaccinul”, se menţionează într-un comunicat al DSP Caraş-Severin.

În municipiul Reşiţa tichetele vor putea fi ridicate dintr-un singur loc, respectiv Sala de Sport a Liceului de Artă „Sabin Păuţa”, la cele două centre de vaccinare.

„Numai că acolo va exista o intrare separată şi personal, de asemenea, separat, desemnat de primărie, pentru a se ocupa de distribuirea tichetelor. Acestea vor fi disponibile cel mai probabil, începând cu săptămâna viitoare”, a explicat DSP Caraş-Severin.

Celelalte centre de vaccinare din judeţ urmează să organizeze eliberarea acestor tichete, luând, de asemenea, măsuri de protecţie, pentru a nu periclita activitatea de vaccinare.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole