Peste 100 de amenzi pentru nepurtarea măștii de protecție

Polițiștii timișeni împreună cu polițiștii locali, jandarmi, pompieri și reprezentanți ai I.T.M Timiș continuă să verifice dacă timișorenii poartă masca de protecție și nevaccinații respectă interdițile de circulație.

Ieri la activităţi au participat 321 de forţe de ordine, fiind verificate 89 de societăți comerciale, 75 de mijloace de transport persoane, dintre care 20 de mijloace de transport în comun și au fost legitimate peste 3.000 de persoane.

S-au aplicat 111 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 32.000 de lei. Dintre acestea, 106 sancțiuni, în valoare de 30.000 de lei, au fost aplicate pentru nepurtarea măștii sanitare și 5 sancțiuni, în valoare de 2.000 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea interdicțiilor privind circulația sau deplasarea.

„Având în vedere incidența cazurilor Covid-19 raportat la 1.000 de locuitori, politistii acționează în continuare pentru ca prevederile instituite să fie respectate. În același timp, conform noilor reglementări instituite, în localitățile în care incidență cumulată la 14 zile este mai mare de 6/ 1.000 de locuitori se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție în toate spațiile publice deschise”, transmite IPJ Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole