Percheziții la Darova. Polițiștii au găsit un kilogram de cannabis și mai multe plante cultivate în curtea unui bărbat și la marginea comunei

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara, au efectuat o percheziție domiciliară, în comuna Darova, la o persoană bănuită de trafic de droguri de risc. Un mandat de aducere a fost pus în executare.

„Din cercetări a reieșit că un bărbat, în vârstă de 39 de ani, ar fi cultivat, după care ar fi distribuit cannabis în Timișoara. În urma percheziției domiciliare, au fost ridicate aproximativ 1 kg. de cannabis și mai multe plante de cannabis, cultivate în curtea casei, cât și la marginea comunei, într-o zonă cu vegetație deasă”, transmite IPJ Timiș.

Bărbatul a fost dus la sediul D.I.I.C.O.T. pentru audieri. În urma administrării probatoriului în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc, iar, în cursul zilei de astăzi, magistrați au dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole