Percheziții la Darova. Polițiștii au găsit arme și droguri

Polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Lugoj, împreună cu cei ai municipiului și Secției 5 Poliție Rurală Belinț, au efectuat astăzi 4 percheziții domiciliare în Darova. Au fost puse în executare 3 mandate de aducere.

Polițiștii lugojeni au efectuat activitățile în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de “nerespectarea regimului armelor și munițiilor”. Activitățile au vizat 4 persoane cu vârste cuprinse între 26 și 65 de ani.

“În urma efectuării perchezițiilor, au fost indisponibilizate o armă confecționată artizanal, o armă cu glonț, o armă cu aer comprimat, un pistol cu butoiaș, o țeavă metalică de armă, un pat de lemn pentru armă, un uluc de lemn pentru armă, un dispozitiv din metal cu formă de pistol, prevazut cu mecanism de percuție, 14 cartușe, 12 tuburi de cartușe percutate, o cutie cu 10 alice, mai multe trofee de colți și pinteni de animale. De asemenea, la una dintre locații a fost descoperită o materie vegetală mărunțită și semințe, 3 plante și 17 ramuri puse la uscat ce par a fi cannabis”, transmite IPJ Timiș.

Trei bărbați, în vârstă de 26, 51 și 65 de ani, au fost conduși la sediul poliției din Lugoj pentru audieri, aceștia fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timis.

Guvernul a aprobat prelungirea stării de alertă

Guvernul a aprobat o hotărâre pentru prelungirea stării de alertă, a anunţat, joi, prim-ministrul Florin Cîţu. „În şedinţa de Guvern de astăzi, am aprobat şi hotărârea de Guvern pentru prelungirea…

Plantație de cannabis într-o seră din Timiș

Plantație de cannabis într-un solar, special amenajat, asta au găsit polițiștii de la Crimă Organizată și procurorii DIICOT. Oamenii legii au descins astăzi la „sera” unui bărbat de 44 de…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole