Poliția Transporturi Timișoara – 20 de percheziții într-un dosar de folosire a funcției pentru favorizarea unei persoane

Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Timișoara au efectuat 20 de percheziții, marți și miercuri, în  cinci județe, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de folosirea funcției pentru favorizarea unei persoane.

„Din cercetări a reieșit că, în perioada 2018-2022, un bărbat, în vârstă de 62 de ani, din Timișoara, ar fi atribuit contracte de prestări servicii unor societăți comerciale, cu care se afla în strânsă legătură, folosindu-se de funcția pe care o deținea în acea perioadă. În urma perchezițiilor, au fost ridicați 300 de litri de motorină, mai multe documente contabile, registre și medii de stocare. 20 de persoane au fost conduse la sediul Secției Regionale de Poliție Transporturi Timișoara, pentru audieri”, transmite IPJ Timiș.

La activități, s-a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, al polițiștilor Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca și al jandarmilor din cadrul inspectoratelor de jandarmi județene Arad, Caraș-Severin, Hunedoara, Timiș și Satu Mare.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole