Patru școli din Timișoara își mută orele online din cauza frigului din sălile de clasă

Patru școli din Timișoara au trecut în online din cauza frigului. Ieri, Colegiul Grigore Moisil a luat hotărârea să treacă la orele online, astăzi, încă trei unități de învățământ își trimit elevii în online.

Este vorba de Școala Gimnazială nr. 16, Școala Gimnazială nr.19 și Colegiul Ana Aslan, pe lângă Colegiul Moisil care au trecut la învățământul online din cauza frigului din clase. 

”Patru unități de învățământ au decis suspendarea cursurilor din cauza frigului din clase și trecerea în online. Este vorba de Școala gimnazială nr. 16, Școala nr. 19 și Colegiul Ana Aslan, pe lângă Colegiul Grigore Moisil. În total sunt aproape 5.000 de elevi care vor învăța în online acasă din cauza frigului din clase. Probabil vor fi și alte unități de învățământ care vor solicita ISJ Timiș să treacă în online. Noi suntem obișnuiți ca în fiecare an să avem această temperatură în clase. Este o chestiune care ține de infrastructură!”, a spus Marin Popescu, inspectorul general al ISJ Timiș.

UVT, tot printre cele mai căutate universități

Înghesuială mare în această sesiune de admitere la UVT. Un număr foarte mare de aspiranți s-au înscris pentru a-și continua parcursul academic în cea mai importantă instituție de învățământ superior…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole