Patru școli din Timișoara își mută orele online din cauza frigului din sălile de clasă

Patru școli din Timișoara au trecut în online din cauza frigului. Ieri, Colegiul Grigore Moisil a luat hotărârea să treacă la orele online, astăzi, încă trei unități de învățământ își trimit elevii în online.

Este vorba de Școala Gimnazială nr. 16, Școala Gimnazială nr.19 și Colegiul Ana Aslan, pe lângă Colegiul Moisil care au trecut la învățământul online din cauza frigului din clase. 

”Patru unități de învățământ au decis suspendarea cursurilor din cauza frigului din clase și trecerea în online. Este vorba de Școala gimnazială nr. 16, Școala nr. 19 și Colegiul Ana Aslan, pe lângă Colegiul Grigore Moisil. În total sunt aproape 5.000 de elevi care vor învăța în online acasă din cauza frigului din clase. Probabil vor fi și alte unități de învățământ care vor solicita ISJ Timiș să treacă în online. Noi suntem obișnuiți ca în fiecare an să avem această temperatură în clase. Este o chestiune care ține de infrastructură!”, a spus Marin Popescu, inspectorul general al ISJ Timiș.

Studenții UPT se vor întoarce, treptat, în amfiteatre

Conducerea Universității Politehnica Timișoara a primit cu satisfacție anunțul privind ridicarea stării de alertă impusă până acum de pandemia de Covid-19 și, în consecință, posibilitatea revenirii studenților în amfiteatre. De…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole