Patronii din Timișoara amendați pentru că nu au contracte pentru colectarea gunoiului și pentru că nu știu să sorteze deșeurile

Poliția Locală continuă să fie cu ochii pe persoanele juridice care desfășoară diferite activități în zona centrală a orașului și, așa cum a atenționat deja, a continuat verificările pe linia păstrării curățeniei în perimetrul locațiilor în care funcționează agenții economici.

“Atenționăm că aceste controale sunt inopinate și au drept scop nu sancționarea, ci obișnuirea reprezentanților firmelor să respecte legislația și totodată cetățenii care le calcă pragul. Astfel, un număr de 29 de agenți economici de pe străzile Eugeniu de Savoya, F. Mercy, Augustin Pacha, Strada Fara Nume, Hector, Martin Luther, Țepeș Vodă, T. Doda au fost verificați, fiind întocmite un număr de 6 procese verbale de sancționare în valoare totală de 9.500 lei“, transmite Poliția Locală.

Neregulile depistate

“Sancțiunile au fost aplicate pentru lipsă contract cu societatea de salubrizare, nerespectarea colectării duale a deșeurilor, depozitare de deșeuri din construcții pe domeniul public și s-a aplicat o somație pentru nerespectarea curățeniei într-o curte interioară. Reamintim că în urmă cu aproximativ o lună, Poliția Locală Timișoara atrăgea atenția persoanelor juridice că vor fi efectuate verificări și se vor lua măsuri împotriva celor care nu păstrează curățenia și nu întrețin locațiile în care desfășoară activități comerciale. Acțiunile vor continua și în perioada următoare“, este atenționarea polițiștilor locali.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole