Organizatorii Spontan, amendați de două ori în aceeași zi, pentru muzica dată la maxim

Odată cu venirea primăverii și cu ridicarea restricțiilor au început petrecerile cu muzica dată maxim. Polițiștii locali au început să împartă amenzi pentru gălăgie. Trei doar în acest sfârșit de săptămână, două au mers la același organizator, Spontan.

Sâmbătă seara, polițiștii locali s-au deplasat în Piața Consiliul Europei, unde, în parcul din incinta Iulius Town, o societate comercială a organizat o petrecere, muzica dată la maxim tulburând liniștea locuitorilor din zonă. Societatea a fost sancționată. Două ore mai târziu, la reverificarea situației, s-a constatat că societatea nu a redus volumul, muzica fiind în continuare peste limitele admise de lege, deranjând astfel cetățenii care locuiesc în apropiere. Din acest motiv, polițiștii locali au mai aplicat o sancțiune.

Duminică noaptea, în jurul orei 01.30, muzica dată tare într-un pub de pe str. Iancu Văcărescu a deranjat timișorenii care locuiesc în zonă, motiv pentru care au sunat la Poliția Locală, iar un echipaj s-a deplasat la fața locului, luând măsurile legale care se impun.

Sancțiunile aplicate în cele trei cazuri se ridică la 5500 lei.

Poliția Locală atrage atenția că se fac verificări și că, în situațiile în care gălăgia se ridică la nivel ridicat, de natură să tulbure liniștea publică și să deranjeze locuitorii orașului, se vor lua măsuri de sancționare, amenzile ajungând și până la 6000 de lei.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole