O tânără din Ucraina a vrut să se arunce de pe pasarelă, la Lugoj. Apoi a vrut să sară din mașina concubinului. A fost internată la spitalul de psihiatrie

Polițiștii din Lugoj au fost sesizați astăzi, în jurul orei 12:18, prin apel 112, cu privire la faptul că pe pasarela de pe strada Buziașului se află o femeie care manifestă un comportament agitat, existând posibilitatea intenției de a se sinucide.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului și au constat că o femeie de 34 de ani, din Ucraina ar fi avut intenția de a se sinucide, însă, din fericire, a fost salvată de un cetățean. Femeia locuiește de mai mulți ani în România.

“Femeia a fost transportată la spital, întrucât manifesta un comportament agitat, ulterior fiind condusă la sediul poliției pentru audieri. În urma examinării medicale a reieșit că femeia prezenta vânătăi pe corp, aceasta declarând polițiștilor faptul că ar fi căzut în timp ce mergea cu bicicleta, în urmă cu câteva zile. După finalizarea verificărilor, aceasta a plecat împreună cu concubinul său spre adresa de domiciliu, iar la semaforul de la intersecția străzilor Bucegi cu Nicolae Titulescu, în timp ce autoturismul era în mișcare, a deschis portiera cu intenția de a coborî din acesta, situație surprinsă de către un echipaj de jandarmi. În urma acestui incident, polițiștii lugojeni au întocmit un proces verbal de internare nevoluntară, femeia fiind transportată la o clinică de psihiatrie din municipiul Timișoara, în vederea internării”, transmite IPJ Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole