Noua organigramă a Primăriei Timișoara atacată în instanță

Noua organigramă a Primăriei Timișoara atacată în instanță.

Sindicatul Liber al Angajaţilor din Primăria Municipiului Timişoara cheamă toţi salariaţii ale căror posturi au fost afectate de noua organigramă să împuternicească sindicatul pentru a contesta în instanţă hotărârea administrativă.

„În data de 24 iunie a fost postată pe site-ul Primăriei Timişoara Hotărârea de Consiliu Local HCL din 15 iunie privind modificarea şi aprobarea Organigramei, Statului de funcţii şi a Regulamentului de organizare şi funcţionare pentru aparatul de specialitate al primarului municipiului Timişoara. Îi invităm la biroul sindicatului pe toţi angajaţii din Primăria Municipiului Timişoara ale căror posturi au fost afectate de aprobarea noii structuri organizatorice, în vederea mandatării/ împuternicirii sindicatului de a contesta la instanţa de contencios administrativ respectiva hotărâre, începând de vineri (între 25 – 30 iunie). După strângerea semnăturilor se va depune la registratura primăriei/consiliului local plângerea prealabilă împotriva respectivei HCL”, transmite liderul Sindicatului Liber al Angajaţilor din Primăria Municipiului Timişoara, Tiberiu Negrei.

Potrivit noii organigrame a instituţiei, apar ca premiere pentru oraş posturile de manager de cartier şi cel de grădinar-şef al Timişoarei, în acelaşi timp fiind desfiinţate 10 posturi de conducere şi scoase la concurs 64 de posturi „pentru profesionişti, la început de drum”.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole