Restricții anti-Covid – la Dumbrăvița și Șag. Carantină de noapte la Bucovăț și Giulvăz

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a întrunit astăzi și a aprobat hotărârea în baza căreia s-au actualizat anexele, din cauza ratei de infectare cu Covid-19 în unele localități din Timiș. Măsurile intră în vigoare de mâine.

Astfel că, Bucovăț și Giulvăz au intrat pe anexa 2, cu rata de infectare peste 4/1000 de locuitori. Bucovăț având astăzi rata de infectare 5,13, iar Giulvăz 4,59. În aceste localități vor fi restricții de circulație noaptea, în weekend. „În cadrul ședinței de astăzi, UAT-urile Bucovăț și Giulvăz au fost trecute pe anexa 2, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 4/1000 de locuitori și mai mică de 7,5/1000 de locuitori. Pe anexa 2 se mai află unitățile administrativ teritoriale Denta și Secaș. Pe anexa 3 se află, în momentul de față, unitățile administrativ teritoriale Criciova, Jebel și Darova”, transmite Prefectura Timiș.

Pe anexa 4 au intrat astăzi, Dumbrăvița cu rata de infectare 2,09, Ghilad – 2,37; Pădureni – 2,42 și Șag – 2,32. Aceste localități vor putea desfășura activități, dar cu mai puține persoane. „Unitățile administrative-teritoriale Dumbrăvița, Ghilad, Pădureni și Șag au fost trecute pe anexa 4, având o rată de infectare mai mare de 2/1000 locuitori și mai mică de 3/1000 locuitori. Pe anexa 4 se mai află, la ora actuală, UAT-urile Dudeștii Noi, Ciacova, Giroc, Livezile și Pișchia”, mai transmite Prefectura Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole