Noi lupte în PNL Timiș. Ștefan Sandu, ex PDL, omul lui Alin Nica, atacă societatea Piețe SA condusă de liberalul Liviu Cocean

Luptele interne din PNL Timiș sunt departe de a se fi încheiat, iar decizia de suspendare a zeci de membri de către BPJ-ul condus de Alin Nica a pus și mai mult gaz pe foc.

Printre cei “executați” de conducerea județeană a PNL Timiș, formată în principal din Alin Nica, Dănuț Groza și Bogdan Ghelbere, se regăsește și directorul de la Piețe SA, consilierul județean Liviu Cocean.

Cum conducerea PNL Timiș nu este mulțumită doar cu suspendarea din partid a lui Cocean, acesta recurge la mai multe tactici, pentru a vedea prin care dintre ele îl poate schimba și din funcția deținută.

Conform unor surse politice, Alin Nica a avut inclusiv o discuție cu Dominic Fritz, alta decât cea în care îi promitea că liberalii nu vor vota HCL-ul buletinul, dar nu s-a ținut de cuvânt, discuție în care i-a cerut primarului să găsească o soluție pentru ca Liviu Cocean să fie schimbat din funcția de director de la SC Piețe SA. Refuzul lui Dominic Fritz de a interveni în acest conflict, mai ales că liberalul a devenit director în urma unui concurs recent, l-a făcut pe Alin Nica să caute alte abordări pentru a se răzbuna pe colegul său de partid.

Conflictul dintre cei doi, Alin Nica și Liviu Cocean, a devenit public cu ocazia alegerilor de la PNL Timișoara.

Așa se face că acum, unul dintre oamenii de bază ai lui Alin Nica din PNL Timișoara, consilierul local Ștefan Sandu, fost membru al PDL Timiș, a și lansat un atac la adresa colegului său liberal.

“S.C. Piete S.A. trebuie sa inteleaga ca a suprataxa producatorii din Piata Volanta in timp ce in celelalte piete din oras situatia este total neclara, nu este o masura benefica nici pentru oras nici pentru cei ce incep activitati agricole. Oamenii acestia stau iarna in frig, vara in soare, nu beneficiaza decat de spatiul unui loc de parcare, cu toalete insalubre, fara acces la apa curenta sau alte facilitati. De multe ori si locul repartizat pentru vanzare este ocupat de masini fara a se lua masurile pentru a evita asemenea situatii. Este cea mai mare piata din oras, care a crescut doar datorita increderii pe care timisorenii o au fata de producatori si produsele lor. Piata s-a dorit de la inceput un motor pentru dezvoltarea productiei locale de legume si fructe, nicicum o vaca de muls pentru a acoperi pierderile cauzate de ineficienta celorlalte piete din oras si asa trebuie sa ramana”, a scris Ștefan Sandu pe Facebook.

Conflictul intern din PNL Timiș ar putea fi tranșat săptămâna acesta, în funcție de răspunsul oferit de Comisia de Etică și Arbitraj a PNL.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole