Nicolae Robu mesaj către Dominic Fritz: Ikea a decis să vină la Dumbrăvița în 2018. Discuțiile s-au purtat înainte ca dv și perechea dv de la Dumbrăvița să fiți Primari

Fostul primar nu ratează nicio ocazie să-l ia peste picior pe actualul primar, indiferent de subiect.

Cea mai nouă ieșire publică a lui Nicolae Robu are ca subiect investiția IKEA de la Dumbrăvița, deoarece este supărat că Dominic Fritz s-a lăudat cu o investiție care nu îi aparține.

Demersul lui Nicolae Robu este cel puțin bizar, având în vedere că ani de zile și-a trecut la bilanțul bisăptămânal Pasajul de la Mall, făcut de o companie privată, deci cam același lucru, însă repetat obsesiv, până la saturație.

“D-LE FRITZ, DUMNEATA N-AI RUȘINE CHIAR DELOC, DELOC?! Astăzi vorbim de Ikea!“ – își începe Nicole Robu postarea de pe Facebook.

“Ikea a decis să vină la Dumbrăvița în 2018 (!!!), dacă nu cumva chiar în 2017, în orice caz, în 2019, cumpărând deja terenul de rigoare, de la Ion Țiriac. Toate discuțiile și avizele privind investiția s-au purtat, respectiv s-au dat, înainte ca dv și perechea dv de la Dumbrăvița să fiți Primari! Atașez, spre exemplificare, desenul cu amenajarea anvizajată pt zonă avizată cu privire la acea girație de echipa mea, în 19.07.2018 (!!!). Mai departe, tot ce s-a întâmplat și urmează să se întâmple este pur privat! Nu vă crapă obrazul de rușine să vă lăudați până și cu acest obiectiv?! Domnule Fritz, pe aceste meleaguri n-a fost, până la dumneata, nimeni atât de mincinos, atât de fără rușine, în vreo funcție importantă! Oprește-te! Laudă-te măcar cu vreo idee de proiect din viziunea dumitale asupra dezvoltării orașului, dacă ai așa ceva -în campanie, te lăudai că ai avea și iată ești Primar de un an și o lună și nu ne-ai prezentat-o!-, fă-ne cunoscută măcar o idee de proiect, dacă proiecte propriu-zise nu ai și nu ai chiar niciunul! Iată, cât de concesivi suntem noi, înțelegem că un om cu studii îndoielnice și cu o carieră submediocră ca a dumitale n-are cum să genereze proiecte!-!‼️Biată Timișoară, ce-ai devenit, ce om ai ajuns să ai în frunte!“, a precizat fostul primar al Timișoarei.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole