Nicolae Robu, într-un interviu ipotetic: nu am sediu de campanie – când o să am, nu va fi în casa niciunui psd-ist

O publicație online a dezvăluit recent că în cazul în care Nicolae Robu ar recâștiga Primăria Timișoara și-ar alege o echipă administrativă din care ar face parte foștii săi colaboratori apropiați Alin Popoviciu și Cosmin Buboi.

Reamintim că imediat după alegerile locale din 2020, Alin Nica l-a exclus din PNL Timiș pe Alin Popoviciu, fost secretar general al filialei, iar Cosmin Buboi a fost constrâns să se retragă din funcția de consilier județean.

Nicolae Robu a ținut să reacționeze în privința afirmațiilor din publicația respectivă, pe care le cataloghează ca fiind “100%, aberații“, și a realizat un “Interviu Ipotetic“, cu sine însuși, în care își aruncă singur mingea la cap, pe pagina sa de Facebook.

“𝐈𝐍𝐓𝐄𝐑𝐕𝐈𝐔 𝐈𝐏𝐎𝐓𝐄𝐓𝐈𝐂

𝐶𝑂𝑀𝑈𝑁𝐼𝑇𝐴𝑇𝐸𝐴:

𝐷𝑜𝑚𝑛𝑢𝑙𝑒 𝑅𝑜𝑏𝑢, 𝑖𝑛 𝑝𝑟𝑒𝑠𝑎̆ 𝑠̦𝑖 𝑝𝑒 𝑢𝑛𝑒𝑙𝑒 𝑝𝑎𝑔𝑖𝑛𝑖 𝐹𝑎𝑐𝑒𝑏𝑜𝑜𝑘 𝑎𝑢 𝑎𝑝𝑎̆𝑟𝑢𝑡 𝑖𝑛 𝑢𝑙𝑡𝑖𝑚𝑎 𝑣𝑟𝑒𝑚𝑒 𝑖𝑛𝑓𝑜𝑟𝑚𝑎𝑡̦𝑖𝑖 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑎𝑢 𝑐𝑜𝑛𝑡𝑟𝑎𝑟𝑖𝑎𝑡 𝑚𝑢𝑙𝑡𝑎̆ 𝑙𝑢𝑚𝑒:

-𝑐𝑎̆ 𝑣-𝑎𝑡̦𝑖 𝑓𝑎̆𝑐𝑢𝑡 𝑠𝑒𝑑𝑖𝑢 𝑑𝑒 𝑐𝑎𝑚𝑝𝑎𝑛𝑖𝑒 𝑖𝑛 𝑐𝑎𝑠𝑎 𝑑𝑒 𝑝𝑒 𝑇𝑜𝑟𝑜𝑛𝑡𝑎𝑙𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑎 𝑢𝑛𝑢𝑖 𝑐𝑜𝑛𝑠𝑖𝑙𝑖𝑒𝑟 𝑙𝑜𝑐𝑎𝑙 𝑃𝑆𝐷

-𝑐𝑎̆ 𝑑𝑎𝑐𝑎̆ 𝑣𝑒𝑡̦𝑖 𝑓𝑖 𝑟𝑒𝑎𝑙𝑒𝑠 𝑃𝑟𝑖𝑚𝑎𝑟, 𝑎𝑡𝑢𝑛𝑐𝑖 𝑐𝑖𝑡𝑦 𝑚𝑎𝑛𝑎𝑔𝑒𝑟 𝑣𝑎 𝑓𝑖 𝐴𝑙𝑖𝑛 𝑃𝑜𝑝𝑜𝑣𝑖𝑐𝑖𝑢 𝑠̦𝑖 𝑉𝑖𝑐𝑒𝑝𝑟𝑖𝑚𝑎𝑟 𝐶𝑜𝑠𝑚𝑖𝑛 𝐵𝑢𝑏𝑜𝑖

𝑆𝑢𝑛𝑡 𝑒𝑙𝑒 𝑎𝑑𝑒𝑣𝑎̆𝑟𝑎𝑡𝑒?

𝐑𝐚̆𝐬𝐩𝐮𝐧𝐬 𝐍𝐢𝐜𝐨𝐥𝐚𝐞 𝐑𝐨𝐛𝐮:

Vă închipuiți ce-aș fi spus eu altădată despre mințile în stare să debiteze asemenea inepții! 😁😁 Dar, m-am schimbat, nu mai reacționez ca altădată, ci acum răspund calm, fără încrâncenare, chiar zâmbind:

1️⃣ N-am niciun sediu de campanie, niciunde, pentru simplul motiv că nu sunt  în  campanie  și  drept urmare n-aș avea ce să fac în el! Habar n-am ce  case  au  consilierii locali PSD și n-am cu niciunul dintre ei asemenea relații încât să le știu proprietățile. Nu știu nimic nici măcar despre casele în care ei locuiesc, darămite despre alte proprietăți ale lor. Când va veni vremea să am un sediu de campanie, eu însumi îl voi face cunoscut, dar, puteți fi siguri de pe-acum, că el nu va fi în casa niciunui psd-ist! 😁😁

2️⃣ Dacă voi fi reales Primar, garantez că voi avea o echipă foarte bună, în care unii din vechea echipă nu se vor mai regăsi, alții, în schimb, cu care am realizat mulțimea de lucruri care au schimbat radical în bine Timișoara vor fi prezenți și, alături de aceștia, voi avea și o mulțime de noi coechipieri! Domnii Alin Popoviciu și Cosmin Buboi n-au nicio treabă cu Primăria Timișoara, sunt oameni cu cu totul alte ținte! N-am discutat NICIODATĂ cu ei despre aceste posturi de city manager, respectiv viceprimar și nici despre altele din tot ce înseamnă schema Primăriei, repet, ei având cu totul alte ținte în viață! Am făcut haz când am văzut fabulațiile și eu și ei! Dar, nu ezit să o spun: n-am decât cuvinte de bine despre ambii, ambii au muncit în partid, ambii sunt oameni realizați, atât în plan personal, cât și profesional, niciunul n-are nicio problemă cu justiția! Și-atunci?! E corect să fie împroșcați cu noroi, numai pentru a se da, de fapt, în mine?! Că despre asta este vorba! E corect?! Evident, nu e corect!

𝐂𝐨𝐧𝐜𝐥𝐮𝐳𝐢𝐞: acele informații sunt nu 99%, ci 100%, aberații!“, a scris Nicolae Robu.

Fotografia care însoțește articolul a fost realizată pe vremea USL, când Nicolae Robu a fost susținut de către PSD, și din ea se poate vedea că a participat la o acțiune a tineretului social-democrat – în care pot fi identificați și “fruntași“ actuali ai PSD – de unde se poate concluziona că la nevoie, Nicolae Robu, nu trebuie să își stabilească sediul de campanie în casa unui psd-ist, deoarece ar putea folosi chiar sediul oficial al PSD Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole