Nicolae Robu este convins: Târgul meu de Crăciun era mai frumos – acum este inadmisibil de sărăcăcios. Să dai 10.000 de euro chirie pe un brad artificial atât de prăpădit, este furt sfidător

Fostul primar al Timișoarei nu a ratat șansa să taxeze actuala administrație cu privire la Târgul de Crăciun.

Nicolae Robu își invită fanii de pe Facebook să urmărească un video cu un eveniment asemănător de pe vremea sa și să compare cu ce se întâmplă acum, deoarece consideră că ce s-a făcut anul acesta denotă o lipsă totală de respect pentru oraș.

“SĂ NU UITĂM CHIAR ATÂT DE UȘOR! Urmăriți, vă rog, un colaj de imagini de dinainte ca Târgul de Crăciun, alături de tot ce se întâmplă în oraș, să fie supus <<Revoluției “Altfel”>>! Vă asigur că merită până la capăt, în total 3min36sec! Veți realiza ușor unde am lăsat eu cu echipa mea ștacheta și unde este ea astăzi! Ce s-a făcut anul acesta denotă o lipsă totală de respect pt oraș, pt ce înseamnă pt noi, românii “neprogresiști” -de dreapta, de stânga, de centru, de cum om fi, fiecare- Sărbătorile Creștine de Iarnă! Totul este fără cap -și asta e cel mai grav, nu atât că e inadmisibil de sărăcăcios!-. Pt “actualii”, Târgul de Crăciun nu-i decât un nou prilej de jaf la banul public! Să dai 10.000 de euro ca să ai ÎN CHIRIE (!!!) un brad artificial atât de prăpădit, este furt sfidător! Sunt convins că așa cum știu eu -eu, care nu intreprind nimic pt a afla, ci aflu, pur și simplu-, căci am cu totul și cu totul alte plăceri, alte preocupări, alte lucruri în orizontul de interese- și DNA știe de reciprocitățile Timișoara-Reșița (de la Reșița zice presa că a fost închiriat “marele” brad). Nu pot să nu pun întrebarea: chiar nu se întreabă nimeni, cum de “actualii” nu pot nimic, invocând mereu lipsa banilor, iar eu cu echipa mea am putut“, precizează Nicolae Robu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole