Nicolae Robu devastat. Dominic Fritz nu se va întâlni prea curând cu locuitorii din Soarelui, Lipovei și Dacia. Primarul își suspendă vizitele în cartiere din cauza Covid

Locuitorul numărul unu din cartierul Soarelui, fostul primar Nicolae Robu, va fi direct afectat de o decizie de astăzi a primarului actual Dominic Fritz. Edilul își suspendă vizitele din cartiere din cauza restricțiilor impuse în oraș.

Datorită situației pandemice, a creșterii numărului de cazuri și a noilor restricții împotriva Sars-Cov-2, vizitele în cartier ale primarului Dominic Fritz vor fi suspendate. Noile restricții au fost anunțate prin hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Timiș din data de 27.09.2021. Printre restricții se numără și interzicerea evenimentelor în aer liber. Odată ce incidența cumulată pe o perioadă de două săptămâni va reveni sub pragul de 6 la mie, iar restricțiile vor permite acest lucru, vizitele se vor relua. Următoarele vizite vor fi reprogramate: Lipovei, Dacia și Soarelui, anunță Primăria Timișoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole