Nicolae Oprea, fost director al Direcției Agricole Timiș: la concursul pentru postul de director au fost respinse toate mimozele

Nicolae Oprea, fost director al Direcției Agricole Timiș, spune că are informații despre un concurs care s-ar fi organizat la București pentru ocuparea postului de director al Direcției Agricole Timiș, post rămas liber după decesul fostului șef, Doru Petanec.

“Am auzit, așa din întâmplare ca in urma cu două trei zile, s-a dat examen mare la Bucale!!pentru postul de director la Directia Agricola Timis’. Au fost trei CANDITATE, deși s-au depus patru dosare! Numai una și una! Dar când colo-surpriza, nu a luat NIMENI! Respinse  toate mimozele!! Directia Agricola a fost  întotdeauna o instituție publica respectata, cu aderentă la agricultori și care de fiecare data a venit in ajutorul acestora! De o perioada buna  de timp, a devenit ceva inert, practic fără valoare și lipsită total de sprijinul fermierilor, cu toate ca avea atuuri pentru considerație și respect! Postul de director a rămas, in urma unui eveniment nefericit, vacant! A fost numit un director interimar, cu ceva experiența in domeniu, dar totuși departe de valorile agriculturii actuale, a susținerii și încurajării fermelor și exploatațiilor  agricole’. Pentru  a se pune capăt acestei stări, jenante s-a organizat concurs Pt ocuparea postului de director! Cand colo-surpriza: nu a fost nici un candidat declarat câștigător, inclusiv  actuala directoare interimara! Domnilor!!! Ce  mai așteptați! Vedeti ca cei  care se înghesuie și milogesc pentru  functii nu sunt buni de nimic??? Sunt detestații de  colegi, de fermieri și pana la urma chiar de conducerea Ministerului! Lăsați odată numirile NUMAI pe criterii politice sau cu susținere partinică!! Puneti oameni valoroși,care știu ce  doresc si sa facă ceva pentru fermieri!”, scrie fost director al Direcției Agricole Timiș.

Apel către ministrul Agriculturii

“Domnule Ministru! Ati fost de mI multe ori in Jud.Timiș! Niciodata nu am văzut pe directorul Direcției agricole lângă Dvs!! Bun rău, numit de Dvs trebuia sa fie acolo, drept garanție a îndeplinirii planurilor și proiectelor guvernului in agricultura, din păcate cele mai multe PROASTE! Haideti  și desemnați odată director stabil la Directia Agricola Timiș !Dar un om competent,cu viziune, cu dragoste pentru agricultori, nu martofoni care fug numai  după functii și avantaje! Au fost și alți directori,chiar cu sprijin politic, dar care nu au împrăștiat și nesocotit agricultorii ci Dimpotriva  au încercat sa-i unească! Și nu uitati ca aceasta instituție are încă atâtea de spus !Ar putea ajuta agricultura românească! Dar cu oameni profesioniști, competenti  și nu cu fripturiștii!”, spune Nicolae Oprea.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole