Nica Alin: PNL Timiș nu va face alianță cu PSD Timiș la Consiliul Județean

Alianța dintre PNL și PSD de la nivel național nu se va transpune deocamdată și la nivel județean.

Declarația a fost făcută la o televiziune locală de șeful PNL Timiș, Nica Alin, cercetat de ANI pentru conflict de interese.

“N-aș dori să transferăm aceste instabilități și la nivel local. Aici avem nevoie de o stabilitate administrativă, în Consiliul Județean nu se va schimba majoritatea politică, dar asta nu înseamnă că nu vom colabora în continuare așa cum am făcut-o și până acum pe toate proiectele de interes pentru că am ținut cont de părerile celor de la PSD și Pro România și am adaptat astfel încât șă ținem cont de toate părerile“ , a declarat Nica Alin.

Șeful PNL Timiș i-a luat din nou peste picior pe cei de la USR și spune că în Consiliul Local Timișoara situația e dificilă.

“Avem o colaborare destul de defectuoasă cu cei de la USR PLUS pentru că ei nu au experiența unei colaborări politice cu alte formațiuni, mai ales că sunt și la guvernare în executivul local. Eu cred că nici nu vor, ei dacă ar putea ne-ar face anexă și noi doar să ridicăm mâna sus orice propunere ar veni ei și am văzut că au avut destul de multe inițiative neinspirate ca să nu spun proaste și păguboase pentru cetățeni și noi nu putem să girăm astfel de inițiative, cum ar fi majorarea impozitelor și taxelor în cuantum foarte mare, adică dublarea poverii fiscale asupra cetățenilor, eu nu cred că e sustenabilă și suportabilă o astfel de măsură de către cetățeni sau dublarea/triplarea prețului la gigacalorie“, a mai spus șeful CJ Timiș.  

Recomandările noastre

Cele mai citite articole