Nesimțiții traficului – munți de gunoaie în parcările de pe Centura Timișoara și drumul național spre Arad – mizerie de nedescris din cauza gunoiului menajer și vegetal

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara face un nou apel la participanții la trafic, șoferi sau pasageri, să nu mai arunce gunoaie în parcările de pe drumurile naționale.  

Drumul nu este coș de gunoi! Noi curățăm, tu păstrează“, arată DRDP Timișoara în urma unei noi acțiuni de curățare a parcărilor.  

Drumarii atrag atenția și asupra amenzilor care pot fi aplicate, însă acest lucru nu pare a impresiona pe nimeni.

Containerele de colectare selectivă a deșeurilor amplasate pe două drumuri naționale din județul Timiș – centura Timișoara Nord și DN 69 Timișoara – Arad – nu sunt destinate depozitării deșeurilor menajere sau vegetale. Pubelele montate înainte de sărbători au fost vizate, încă din primele zile, de cetățeni iresponsabili care și-au făcut curățenie prin ogradă și apoi au depozitat gunoaiele provenite din gospodării în containere și pe lângă ele. Încercăm să reducem fenomenul deșeurilor abandonate ilegal pe marginea drumurilor, dar din păcate amploarea acestui fenomen nu depinde de mărimea coșurilor de gunoi, ci de bun simț, de buna creștere. Vă rugăm să dați dovadă de responsabilitate, de civilizație! Nu mai abandonați gunoiul în locuri nepermise“, mai precizează DRDP Timișoara.

Se oprește apa în Cerneteaz

Aquatim anunță că joi, 11 august, între orele 9-15, în Cerneteaz se va executa o conectare de conducte la intersecția străzilor Bodoni și Trandafirilor. Pe durata lucrărilor se va întrerupe…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole