Muzeul Banatului, din subordinarea CJ Timiș, a plătit 20.000 de lei pentru o “excursie“ la Dubai – Alin Nica printre “excursioniști“. PSD Timiș: turism pe bani publici

PSD Timiș a reacționat la noua “ispravă“ săvârșită de săteanul din Dudeștii Noi, Alin Nica.

Mai exact, șeful CJ Timiș a plecat într-o delegație în Dubai, însoțit de o adevărat cohortă din care nu au lipsit reprezentanți ai muzeelor din subordinea CJ Timiș, într-un moment în care cetățenii se mobilizează să ofere din propriile salarii donații pentru ucraineni.

Spre exemplificare, doar Muzeul Național al Banatului, condus chiar de un pesedist, Claudiu Ilaș, pe care îl puteți vedea în fotografia care însoțește articolul cum slugarnic îl asistă pe șeful de la “județ“, a plătit din bani publici, aproape 20.000 de lei pentru această “aventură“, pentru deplasarea cu avionul, transferuri de aeroport și cazare cu mic dejun.

“Consiliul Județean Timiș, turism pe bani publici! Zilele acestea, are loc expoziția mondială Dubai 2020, unul dintre cele mai mari târguri de turism, servicii și tehnologie. Fiecare țară sau regiune își prezintă ofertele turistice și comerciale. Județul Timiș și Timișoara au un stand dedicat promovării. Acțiunea a fost folosită de către președintele CJ Timiș, Alin Nica, care a transformat delegația oficială într-o excursie de plăcere, evident din banii contribuabilului timișean“, susțin cei de la PSD Timiș, într-un comunicat de presă.

La standul județului Timiș nu au venit nici vizitatori

“Ceea ce putea fi un bun prilej de promovare a județului Timiș ca un real punct de atracție turistică și a municipiului Timișoara ca viitoare capitală europeană a culturii în anul 2023, la expoziția mondială de turism organizată în Dubai, s-a dovedit a fi un fiasco, dar…și o luxoasă vacanță. La standul județului Timiș nu au venit nici vizitatori, nici oficiali, ci doar cei câțiva români prezenți la eveniment, expunerea fiind nesemnificativă. O vacanță de toată frumusețea, decontată de către Consiliul Județean Timiș, desfășurată prin „bunătatea” domnului președinte Alin Nica, adică pe mulți, foarte mulți bani publici. Și pentru că nu s-a bucurat singur de această vacanță în Dubai, îl invităm pe președintele CJ Timiș, să ne spună, cu ”subiect și predicat”, câți bani a cheltuit și de cine a fost însoțit. Dar cel mai important, să binevoiască domnia sa să explice care a fost rezultatul acestei promovări – cum probabil, numai dânsul putea să o valideze – cu magicieni și maneliști cum nu a mai văzut Dubaiul, cu materiale promoționale de o calitate de „tipar în garaj” și cu o prezentare mediocră și nereprezentativă nouă, bănățenilor. Timișenii au dreptul să cunoască cum s-au cheltuit banii publici alocați pentru această deplasare“, mai precizează PSD Timiș.

Relatările de la fața locului spun totul despre evenimentul la care participă șeful CJ Timiș, așa cum puteți citi în presslaert și debanat.

Continuă lucrările de asfaltare, în Șag

Continuă lucrările de asfaltare a străzilor din Șag. Astfel că, mâine, 6 iulie, se va asfalta strada LXX- din Zona Mânăstire. De asemenea, se fac lucrări de refacere a carosabilului…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole