Motocicliștii, în vizorul polițiștilor

Polițiștii Biroului Rutier Timișoara au organizat o acțiune care a avut ca obiectiv prevenirea și combaterea accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării de către conducătorii de motociclete a legislației în vigoare.

Acțiunea s-a desfășurat miercuri, 7 iulie, între orele 20:00-04:00, pe strada Popa Șapcă, Piața Consiliul Europei, Strada Alexandru Ioan Cuza, Bulevardul Antenei, Calea Sever Bocu, strada Aristide Demetriade. Polițiștii au verificat 71 de motociclete, 101 autoturisme și au legitimat  253 de persoane.

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 31 de sanctiuni contravenționale. Dintre acestea  19 au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 (Republicată) privind circulația pe drumurile publice și 12 sancțiuni au fost aplicate motocicliștilor pentru folosirea în condiții de zgomot a echipamentelor de propulsie, conform prevederilor HCL 307/2007 modificată.

Totodată, polițiștii au constat 1 infracțiune, respectiv conducerea unei motociclete fără a deține permis de conducere. A fost retras și un certificat de înmatriculare.

Acest gen de acțiuni vor continua și în perioada care urmează.

Probleme cu apa în Recaș și Dolaț

Aquatim anunță că se întrerupe joi, 25 august, între orele 9-15, furnizarea apei în localitatea Recaș pentru lucrări de spălare a bazinului de aerare. De asemenea, tot joi, 25august, Aquatim…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole