Minor reținut de polițiști după ce a furat încălțăminte de aproape 7.000 de lei dintr-un magazin de pe Constantin Brâncoveanu

Polițiștii Secției 3 Urbane Timișoara au reținut un minor, în vârstă de 16 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt.

Joi, 10 noiembrie, polițiștii Secției 3 Urbane Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că, în noaptea de 1 spre 2 noiembrie, persoane necunoscute ar fi pătruns într-o anexa a unui centru comercial situat pe strada Constantin Brâncoveanu, de unde ar fi sustras articole de încălțăminte, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 7.000 de lei.

În urma investigațiilor efectuate, în cursul zilei de ieri, 10 noiembrie, polițiștii au depistat în Timișoara un tânăr, în vârstă de 16 ani, bănuit de săvârșirea faptei, acesta fiind condus la sediul secției de poliție pentru audieri. Prejudiciul a fost recuperat parțial.

În urma probatoriului administrat în cauză, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a tânărului și recuperării prejudiciului în totalitate.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole