Ministrul de interne, Lucian Bode, surprins fără mască la UNTOLD. Sindicatul polițiștilor reacție vehementă: ce răspuns să ofere un polițist cetățeanului amendat pentru nepurtarea măștii

Ministrul de interne, ministrul justiției și ministrul transporturilor „wanna be”, Lucian Bode, unicul ministrul 3 în 1, a fost surprins la UNTOLD fără mască de protecție – scrie pe Facebook, Sindicatul Europol.

“Sigur, pentru poza oficială, a folosit-o, dar ulterior și-a dat-o jos. Asta pentru că Legea în România se împarte între „jmecheri” și „fraieri”. Între cei care permit să se organizeze festivaluri cu zeci de mii de oameni care efectiv se iau în brațe în aglomerație și școlile unde nu se permite vizita părinților la prima zi de școală a copiilor lor. După ce această imagine cu ministrul Bode fără mască a devenit virală, ne întrebăm ce răspuns ar trebui să ofere un polițist din stradă cetățeanului care va fi amendat pentru nepurtarea măștii de protecție și îl va întreba dacă și Bode a fost amendat la UNTOLD pentru aceeași faptă“, mai precizează Europol.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole