Amenzi pentru cei care nu poartă masca de protecție și nu respectă interdicțiile privind libera circulație

Polițiștii timișeni împreună cu polițiștii locali, jandarmi, pompieri și reprezentanți ai I.T.M Timiș au desfășurat o nouă acțiune de verificare a celor care poartă masca de protecție și a nevaccinaților care circulă noaptea.

Astfel, la activităţi au participat 333 de forţe de ordine și au fost verificate 136 de societăți comerciale, 40 de mijloace de transport persoane, dintre care 17 mijloace de transport în comun și au fost legitimate peste 2500 de persoane.

S-au aplicat 109 de amenzi, în valoare totală de 29.000 de lei, pentru nepurtarea măștii sanitare și patru sancțiuni pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

„Având în vedere incidenta cazurilor Covid-19 raportat la 1000 de locuitori, politistii acționează în continuare pentru ca prevederile instituite sa fie respectate. În același timp, conform noilor reglementări instituite, în localitățile în care incidență cumulată la 14 zile este mai mare de 6/ 1.000 de locuitori se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție în toate spațiile publice deschise. Scopul polițiștilor nu este acela de a sancționa, ci acela de a aplica legea, pentru siguranța cetățenilor!”, transmite IPJ Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole