Medicul Mihai Gafencu, de la Spitalul de Copii: avem la dispoziție toate cele necesare pentru vaccinarea în siguranță a copilului dumneavoastră

Săptămâna aceasta primarul Dominic Fritz anunța că în Timișoara Primarul s-au deschis două centre de vaccinare pentru copiii cu vârstele între 5 și 11 ani, la Casa Tineretului și la Spitalul de Copii.

Medicul Mihai Gafencu, de la Spitalul de Copii, spune că unitatea medicală are la dispoziție toate cele necesare pentru vaccinarea în siguranță a copiilor.

“Începând cu data de 26 ianuarie 2022, Spitalul de Urgență pentru Copii “Louis Țurcanu” din Timișoara, în conformitate cu recomandarea Agenției Europene a Medicamentului și susținerea Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 din 25.11.2021, a creat un Centru de vaccinare dedicat copiilor cu vârsta între 5 și 11 ani. Centrul de vaccinare este situat în perimetrul spitalului, vis-à-vis de rampa de acces a Unitații de Primire a Urgențelor, într-un spațiu amenajat conform instrucțiunilor guvernamentale. Medici si asistenți din cadrul spitalului deservesc activitatea centrului de vaccinare, având la dispoziție toate cele necesare pentru vaccinarea în siguranță a copilului dumneavoastră“, transmite medicul Mihai Gafencu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole