Mașină izbită de trenul Timișoara – Lugoj. Două persoane au ajuns la spital. O femeie a rămas încarcerată

Pompierii timișeni au fost solicitați astăzi, la ora 17:25, să intervină la un accident feroviar la trecerea de nivel cu calea ferată în localitatea Urseni.

La fața locului s-au deplasat de urgență 17 pompieri cu o autospecială de primă intervenție și comandă, două autospeciale de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD.

În accident a fost implicat trenul R 9621, Timișoara-Lugoj, și un autoturism în care se aflau două persoane. În urma impactului, autoturismul a fost împins de tren pe o distanță de aproximativ 100 m, oprindu-se într-un cap de pod, iar o femeie din autoturism a rămas încarcerată.

Echipajele de descarcerare au extras victima, în stare de conștiență, cu politraumatisme, și a predat-o unui echipaj medical. Ambele persoane din autoturism au fost transportate la spital. În tren se aflau 60 de persoane care, din fericire, nu au necesitat îngrijiri medicale„, transmite ISU Timiș.

Un bărbat, în vârstă de 65 de ani, a condus un autovehicul pe DJ592D dinspre Urseni spre Timișoara, iar la trecerea la nivel cu cale ferată a fost surprins și accidentat de un tren de călători, care se deplasa dinspre Lugoj spre Timișoara. În urma impactului, conducătorul auto și o femeie în vârstă de 64 de ani, pasageră în autovehicul, au fost răniți”, transmite IPJ Timiș.

Șoferul autoturismului nu a respectat semnificația indicatorului stop.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole