Cei care nu poartă masca de protecție, amendați în continuare. La fel și cei nevaccinați care circulă noaptea

Polițiștii timișeni împreună cu polițiștii locali, jandarmi, pompieri și reprezentanți ai I.T.M Timiș au verificat din nou dacă oamenii poartă masca de protecție și dacă nevaccinații respectă interdicțiile de liberă circulație.

Astfel, sâmbătă, la activităţi au participat 242 de forţe de ordine, fiind verificate 139 de societăți comerciale, precum şi 115 mijloace de transport persoane, dintre care 46 de mijloace de transport în comun și au fost legitimate peste 2500 de persoane.

S-au aplicat 151 de amenzi, în valoare totală de 46.740 de lei, dintre care 146 pentru nepurtarea măștii de protecție și patru sancțiuni pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

Polițiștii timișeni reamintesc noile reglementări instituite, iar în localitățile în care incidență cumulată la 14 zile este mai mare de 6/ 1.000 de locuitori se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție în toate spațiile publice deschise.

„Totodată, reamintim TELVERDE-0800800165/WHATSAPP 0755021218, numerele de telefon la care pot fi sesizate nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19 Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție individuală și interdicțiile impuse în această perioadă! Poliţiştii timișeni continuă acţiunile pentru informarea cetățenilor și operatorilor economici, precum și pentru prevenirea nerespectării legislației în domeniu”, transmite IPJ Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole