Lucrările la Centura Timișoara Sud împotmolite în Drumul Boilor – un schimb de teren și o relocare de utilități ar putea întârzia finalizarea investiției

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat, vineri, la Timișoara, într-o conferință de presă, că un schimb de teren și o relocare de utilități ar putea întârzia finalizarea lucrărilor la Centura de Sud.

Pe Centura de Sud ați văzut că există o mobilizare majoră, lucrurile se desfășoară conform graficului. Dacă lucrurile vor merge conform graficului nu avem nicio emoție că la jumătatea anului lucrările vor fi gata, cu o singură condiție și vreau să o subliniez. Vă aduceți aminte că acum vreun an DRDP sau CNAIR a semnat un protocol cu Primăria Timișoara prin care trebuia să facem un anumit schimb de terenuri pe Drumul Boilor, ei să facă relocări de utilități. Să știți că noi am făcut partea noastră, a trecut un an, un an, un…an și domnii de la primărie nu au făcut nimic. Nu au relocat utilitățile și nici schimbul de trenuri, transferul, conform protocolului, semnat acum un an. Am înțeles că suntem victime ale unei ordonanțe, că suntem frumoși și liberi și extraordinari, dar nu vrei să faci ce te-ai angajat? că altfel ne ții în loc“, a spus Sorin Grindeanu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole