Lucrări Aquatim: se conectează conducte la rețeaua de apă în Moșnița Nouă și în Făget

Aquatim anunță că, luni, 24 iulie, între orele 9-15, se întrerupe furnizarea apei în Moșnița Nouă pe străzile: Ankara, Podgorica, Varșovia, București, Florența, Riga, San Marino, Praga, Kiev. Se vor executa două legături de conductă la intersecțiile străzilor Ankara cu San Marino și Ankara cu București.

Tot luni, între orele 9-13, pe strada Victor Feneșiu din Făget se va executa conectarea unor conducte la noua rețea. Pe durata lucrărilor se va opri furnizarea apei pe străzile Stadionului, Coriolan Brediceanu, 1 Decembrie 1918, Avram Iancu, Calea Lugojului, Aleea Spitalului, Aleea Traian Vuia, Gheorghe Doja, George Gârda, Vasile Alecsandri și Unirii.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinet să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată„, transmite Aquatim.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole