Lucrări Aquatim la intersecția Aleea FC Ripensia cu Eroilor de la Tisa – mai multe străzi vor rămâne fără apă

Aquatim anunță că, miercuri, 7 iunie, între orele 08-18, la intersecția străzilor Aleea FC Ripensia cu strada Eroilor de la Tisa se vor executa lucrări de conectare a conductei existente cu o nouă conductă de alimentare cu apă.

Vor rămâne fără apă următoarele locații: FC Ripensia, străzile Surorile Martir Caceu, Pădurarilor, Bucegi, Carpati, Cărturarilor precum și Punctul Termic 50, Punctul Termic Diana, Punctul Termic 56, Centrul Școlar educatie incluzivă Constantin Pufan, străzile Eroilor de la Tisa, Victor Babeș, Cluj (1 Decembrie-Pârvan), Vâlcea, Diana, Gladiolelor, Sala Olimpia, Centrul de Afaceri, Hotel Boavista, Maternitatea Bega, Facultatea de Drept.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată. Lucrările desfășurate miercuri fac parte din „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Timiș” în valoare totală de 239,5 milioane de euro, din care 180,4 milioane de euro fonduri nerambursabile de la Uniunea Europeană. Pentru municipiul Timișoara, proiectul are în vedere extinderea/reabilitarea rețelelor de apă și canalizare pe 92 de străzi„, transmite Aquatim.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole