Liderul consilierilor județeni USR Timiș, Vlad Șendroiu: în timp ce Dominic Fritz face stadion nou, Alin Nica ține stadionul Dan Păltinișanu în paragină

Primarul Timișoarei Dominic Fritz a semnat autorizația de construire pentru noul stadion ”Arena Eroii Timișoarei”, un stadion modern, cu peste 10 000 de locuri.

Potrivit liderului consilierilor județeni USR Timiș, Vlad Șendroiu, în antiteză, stadionul Dan Păltinișanu, aflat în administrarea Consiliului Județean, se află în paragină, iar construcția unui nou stadion în locul acestuia e doar un subiect de gargară politică între PNL și PSD.

Auzim de ani întregi doar promisiuni legate de acest stadion, timp în care întreg sportul timișorean suferă. În loc să rezolve acest blocaj, liderii PSD și PNL sunt preocupați de combinații politice, de comasări de alegeri sau rotative prezidențiale, orice doar să rămână cuplați la resursele statului de unde să-și hrănească firmele de partid. Proiectul stadionului Dan Păltinișanu a devenit astfel emblematic pentru modul în care liderii PSD și Alin Nica, președintele PNL Timiș au gestionat sau, mai bine zis, au neglijat dezvoltarea sportivă a județului. În timp ce ambele partide au folosit stadionul ca pe un etern punct de discuție în campaniile electorale, realitatea pe teren rămâne neschimbată. Prin contrast, inițiativa administrației USR de a construi un nou stadion demonstrează că soluții există, atunci când există voință politică și o orientare autentică către binele comunității. Situația stadionului Dan Păltinișanu și construcția noului stadion „Arena Eroii Timișoarei” ilustrează un contrast puternic între vechi și nou, între promisiuni goale și acțiuni concrete“, a declarat Vlad Șendroiu, prin intermediul paginii de Facebook.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole