Le-a părut rău că au făcut drifturi în fața polițiștilor locali. Doi tineri arși la buzunare pentru că și-au turat motoarele BMW-urilor la stadion

Polițiștii locali aflați în patrulare în acest weekend, în zona Stadionului Dan Păltinișanu, au prins, din nou, doi tineri care făceau drifturi. Este vorba de doi tineri, de 32 și 24 de ani, cu domicilii în Bobda și Bucovăț, care au făcut drifturi și au turat motoarele BMW-urilor, deși era trecut de miezul nopții de vineri spre sâmbătă, deranjând locuitorii din zonă.

Unul dintre tineri, fără a-și da seama probabil de consecințele distracției lor, a declarat că îi pare rău că a ”făcut acest lucru de față cu polițiștii locali”. Distracția i-a costat pe fiecare dintre ei 800 de lei.

„Deși pentru o perioadă cei depistați se potolesc din astfel de activități, se pare că sunt alți tineri care nu știu că fapta prevăzută de actul normativ menționat, respectiv folosirea autovehiculelor cu turarea motoarelor și efectuarea de manevre prin derapaje, întoarceri bruște pe loc, accelerări și frânări bruște, pe domeniul public, în scop de divertisment și fără aviz, reprezintă contravenție”, transmite Poliția Locală Timișoara..

Timișorenii care sunt deranjați de astfel de situații, le pot semnala la numerele de telefon ale Dispeceratului Poliției Locale Timișoara, 0256.968 sau 0256.246.112.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole