Laura Codruța Kövesi vine la Timișoara, online. Procurorul-șef al Parchetului European susține un webinar pe 30 mai, ora 15:00

“Despre drept și nu numai – cu Laura Codruța Kövesi“, este evenimentul online la care va participa procurorul-șef a Parchetului European și care se va desfășura la ELSA Timișoara.

“Complexitatea domeniului juridic nu poate fi negată. Multitudinea de informații care trebuie acumulată deseori pare imposibilă. Tocmai pentru a ne antrena într-un dialog energic și a explora fațetele drumului spre succes, dorim să aducem în prim plan o particularitate a studentului la drept: curiozitatea. ELSA Timișoara, prin departamentul Seminare & Conferințe, are deosebita plăcere de a anunța că, în data de 30 mai, începând cu ora 15:00, va avea loc un webinar în cadrul căruia o avem ca invitat pe doamna procuror-șef a Parchetului European, Laura-Codruța Kövesi. Dorința de a afla cât mai multe informații noi, pornind de la alegerea parcursului profesional și până la modul de organizare și funcționare a celor mai importante instituții juridice, cu siguranță se regăsește în fiecare dintre noi. Tocmai datorită acestui lucru, vă așteptăm să ne fiți alături!“, arată organizatorii.

Formular înscriere AICI.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole