La Spitalul Modular de la Stadionul CFR se distribuie tichetele de masă pentru persoanele vaccinate la centrele care s-au închis

Începând cu data de 30.03.2022, în cadrul Sistemului Medical Modular de Izolare și Tratament Timișoara de pe stadionul CFR (strada Nera nr. 4) se vor distribui tichetele de masă persoanele vaccinate la unul din următoarele centre de vaccinare, care și-au suspendat/încetat activitatea: Gara de nord Timișoara; Spitalul C.F.R.; Fundația Județeană pentru Tineret Timiș; INCUBOXX; Muzeul de Transport Public „Corneliu Miklosi; Vox Technology Park; Medlife, anunță Spitalul Militar.

“Activitatea de distribuire a tichetelor în această locație va fi desfășurată  de către personalul destinat din cadrul Instituției Prefectului Județului Timiș și al Direcției de Sănătate Publică a județului Timiș. Programul de distribuire a tichetelor de masă va fi comunicat ulterior, de îndată ce va fi stabilit de către instituțiile implicate în distribuirea acestora. Tichetele se pot ridica în termen de 6 luni de la efectuarea schemei complete de vaccinare. Decizia de a se pune la dispoziție de către Spitalul Militar Timișoara a unei locații, în incinta Sistemului Medical Modular de Izolare și Tratament Timișoara, pentru distribuirea tichetelor de masă persoanelor vaccinate împotriva COVID-19 a fost luată în urma ședinței Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Timiș din data de 24.03.2022“, mai precizează sursa citată.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole