Jurnalista Brândușa Armanca șterge pe jos cu șeful CJ Timiș, Alin Nica și cu vicele Alexandru Proteasa – “Colecționari” de terenuri în comunele lor. Plus, studii suspecte în CV

Jurnalista și scriitoarea timișoreană, Brândușa Armanca, fost director al TVR Timișoara, susține că vicepreședintele CJ Timiș, Alexandru Proteasa, ar avea și el probleme cu studiile absolvite.

“Nu putem încheia anul fără să dăm cu măturoiul prin ogradă. Timișoara, mai exact Consiliul Județean Timiș, nu se lasă mai prejos decât Bucureștiul în a înșuruba politic impostori cu studii suspecte. Alexandru Proteasa, prietenul președintelui CJT Nica, a fost avansat ca vicepreședinte CJT din partea liberalilor și însărcinat cu cultura. La el se prezintă cu șapca în mână directorii institutiilor culturale arondate: muzee, bibliotecă, teatru etc. Ce vedem în CV-ul lui de pe site: că a terminat un liceu economic în 2007 iar apoi, să vezi drăcie, între 2013-2015 direct „studii postuniversitare de management”, rebotezate în descriere ca „master în management” la Universitatea de Vest. Înțelegeți deci că lipsesc studiile universitare. Adică omul nu are facultate, dar are „postuniversitare”, susține jurnalista pe pagina sa de Facebook.

CJ Timiș are în frunte doi “colecționari” de terenuri

“Nu e o omisiune, fiindcă se vede că și-a petrecut anii ca agent imobiliar și cumpărând hectare în comuna unde era consilier local PNL(n.r. Moșnița Nouă). La fel a făcut și șeful său actual care, ca primar la Dudești, a achiziționat câteva mii de mp de teren intravilan și zeci de hectare de teren agricol unde: la Dudești”, mai precizează Brândușa Armanca.

Screenshot

UPDATE

Vicepreședintele CJ Timiș, Alexandru Proteasa, a reacționat pe grupul de presă de pe whatsapp al CJ Timiș și a precizat că este absolvent al Universătății Tibiscus din Timișoara

„Sunt absolvent al Universității Tibiscus din Timișoara, Facultatea de Științe Economice, promoția 2011. Site-ul instituției a fost upgradat și atunci au fost refăcute CV-urile echipei de conducere. La mine a apărut o eroare, nu a fost trecută facultatea în CV, dar cred că este evident faptul că nu aș fi putut fi absolvent de studii postuniversitare dacă nu aș fi avut licență. Colegii au remediat eroarea, pe site apare acum CV-ul actualizat”, a transmis vicepreședintele CJ Timiș, Alexandru Proteasa.

CV–ul actualizat poate fi descărcat de aici.

În privința celorlalte acuzații, privind terenurile din comună, Alexandru Proteasa nu a comunicat nimic, la fel ca șeful său, Alin Nica.  

Recomandările noastre

Cele mai citite articole