Județul Timiș plin de gunoi. Amendă uriașă și mașina confiscată pentru că a aruncat deșeuri

Garda de Mediu Timiș a dat o nouă amendă uriașă unei persoane care a fot prinsă că a aruncat gunoaie pe unde a dus-o capul.

Ieri, la solicitarea Poliției Deta, care au surprins o persoană fizică, abandonând deșeuri pe un teren extravilan în apropierea DC 172 între Deta și Opatița, echipa de permanență din cadrul Gărzii de Mediu Timiș s-a deplasat la fața locului.

“A fost identificat conducătorul mijlocului de transport, folosit la săvârșirea faptei, căruia i s-a aplicat sancțiune contravențională conform HG 1061/2008, în valoare de 15.000 lei iar ca și sancțiune complementară s-a dispus confiscarea mijlocului de transport. Atragem din nou atenția celor care obișnuiesc să abandoneze deșeuri în natură că astfel de controale şi verificări au fost inițiate de Garda Națională de Mediu la nivel naţional, aşa încât, ar fi bine să se gândească la consecințe (amendă + confiscarea mijlocului de transport), înainte de a descărca ilegal deşeuri in spații neautorizate“, transmit cei de la Garda de Mediu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole