Jandarmii din Timiș au prins pe A1 o persoană care fura motorină dintr-un autocamion

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii din cadrul I.J.J. Timiș au desfășurat mai multe acțiuni punctuale care au avut ca scop descurajarea faptelor ilicite privind pescuitul și acvacultura.

“Astfel, au fost aplicate, în temeiul O.U.G. 23/2008, șase sancțiuni contravenționale care au constat în avertismente scrise. Totodată, au aplicat 15 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 5500 lei în temeiul Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19“, se arată într-un comunicat de presă.

Jandarmi au mai dat peste un hoț de motorină și unul de lemne.

“În urma unei sesizări prin S.N.U.A.U. 112, au surprins, pe autostrada A1, la km 446, o persoană care a sustras aproximativ 200 litri de motorină dintr-un autocamion. Persoanei în cauză i-au fost întocmite actele de constatare pentru infracțiunea de furt calificat și a fost predat organelor judiciare. De asemenea au depistat, pe raza localității Făget, o persoană care transporta material lemnos fără documente justificative. Persoanei în cauză i-a fost aplicată o sancțiune contravențională (avertisment scris), iar materialul lemnos a fost confiscat și predat la Ocolul Silvic Făget. Totodată, în săptămâna care a trecut, au fost surprinse două persoane care au tăiat ilegal material lemnos. Pentru cele două persoane în cauză au fost întocmite actele de constatare pentru infracțiunile de tăiere și furt de material lemnos“, mai precizează Jandarmeria Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole