Jandarmii au scos un șarpe din Giroc

Astăzi, în jurul orelor 10.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş a intervenit în urma unui apel telefonic la 112 prin care era semnalată prezenţa unui şarpe în gospodăria unui cetăţean din localitatea Giroc.

Intervenţia a fost promptă, jandarmii reuşind să prindă şarpele şi să-l elibereze în mediul său natural.

Înainte de șarpe a fost salvată o mașină, de propriul șofer

Weekendul trecut un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș aflat în serviciu pe raza localității Buziaș  a observat pe centura ocolitoare a orașului o persoană care era oprită  cu mașina defectă.

Surprins de prezența jandarmilor, bărbatul le-a povestit că se deplasa de la Hunedoara  spre Timișoara unde urma să-și viziteze copilul.

Jandarmii au sunat la un mecanic din zonă care a reușit să remedieze defecțiunea iar bărbatul să-și continue drumul liniștit. La plecare acesta le-a mulțumit jandarmilor pentru ajutorul acordat. #Jandarmeria_Timis, cu siguranță, pentru fiecare!

Forța distructivă a naturii

O puternică furtună a smuls sau rupt arborii pe o suprafață de 14 hectare într-o pădure administrată de Ocolul Silvic Gura Humorului din cadrul Direcției Silvice Suceava. Fenomenul extrem s-a…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole