Jandarmii au scos un șarpe din Giroc

Astăzi, în jurul orelor 10.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş a intervenit în urma unui apel telefonic la 112 prin care era semnalată prezenţa unui şarpe în gospodăria unui cetăţean din localitatea Giroc.

Intervenţia a fost promptă, jandarmii reuşind să prindă şarpele şi să-l elibereze în mediul său natural.

Înainte de șarpe a fost salvată o mașină, de propriul șofer

Weekendul trecut un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș aflat în serviciu pe raza localității Buziaș  a observat pe centura ocolitoare a orașului o persoană care era oprită  cu mașina defectă.

Surprins de prezența jandarmilor, bărbatul le-a povestit că se deplasa de la Hunedoara  spre Timișoara unde urma să-și viziteze copilul.

Jandarmii au sunat la un mecanic din zonă care a reușit să remedieze defecțiunea iar bărbatul să-și continue drumul liniștit. La plecare acesta le-a mulțumit jandarmilor pentru ajutorul acordat. #Jandarmeria_Timis, cu siguranță, pentru fiecare!

Ecologizare în localitatea de frontieră Cenad

Voluntarii împreună cu reprezentanții ADID Timiș au strâns zeci de saci cu deșeuri reciclabile aruncate la întâmplare, de la intrarea în țară prin Vama Cenad, până la zonele recreative din…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole