Jandarmii au scos un șarpe din Giroc

Astăzi, în jurul orelor 10.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş a intervenit în urma unui apel telefonic la 112 prin care era semnalată prezenţa unui şarpe în gospodăria unui cetăţean din localitatea Giroc.

Intervenţia a fost promptă, jandarmii reuşind să prindă şarpele şi să-l elibereze în mediul său natural.

Înainte de șarpe a fost salvată o mașină, de propriul șofer

Weekendul trecut un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș aflat în serviciu pe raza localității Buziaș  a observat pe centura ocolitoare a orașului o persoană care era oprită  cu mașina defectă.

Surprins de prezența jandarmilor, bărbatul le-a povestit că se deplasa de la Hunedoara  spre Timișoara unde urma să-și viziteze copilul.

Jandarmii au sunat la un mecanic din zonă care a reușit să remedieze defecțiunea iar bărbatul să-și continue drumul liniștit. La plecare acesta le-a mulțumit jandarmilor pentru ajutorul acordat. #Jandarmeria_Timis, cu siguranță, pentru fiecare!

Se oprește apa caldă în zona Calea Aradului

Colterm anunță că luni, 19 iulie, se va întrerupe furnizarea apei calde în zona Calea Aradului. „În vederea efectuării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole