Iulius Town te invită să asculți vocile locale. Află ce alte surprize ți-am pregătit pentru acest weekend!

 Încă nu ai plecat în concediu, dar ai nevoie de câteva zile de relaxare? Săptămâna aceasta la Iulius Town Timișoara poți să te bucuri de un concert live, de trei zile de film, care te vor plimba prin Franța, și de atmosfera mediteraneeană de la restaurantul Fenice. Copiii sunt așteptați cu activități interactiv-educative, care le vor pune în valoare aptitudinile creative.

În această vară, Iulius Town și-a propus să pună în valoare talentele locale, prin concerte susținute de trupe autohtone  în plină ascensiune. „Every Thursday Live” este despre muzică live, atmosferă relaxantă, prieteni și pasiune pentru versuri, note și instrumente. Iulius Gardens, zona Lake Plaza, devine rampa de lansare a tinerelor talente locale, în fiecare joi. Dacă nu ai apucat să îi asculți live pe membrii truperi ALLOVER – Cătălina Ciortea, David Mihai Popa, Bogdan Potra, Luca Dragu și Suma Adam – ai ocazia să te bucuri de piesele lor, joi, 15 iulie, de la ora 21.00, în Iulius Town!

Dacă nu ajungi vara asta într-o cafenea micuță din centrul Parisului, îți aducem noi atmosfera tipic franțuzească, la Flight Cinema in my Town. Vineri, 16 iulie, aflăm „Qu’est-ce qu’on a encore fait au bon Dieu?”, sâmbătă devenim „Les intouchables”, iar duminică descoperim „Le fabuleux destin d’Amélie Poulain”. În fiecare seară, de la ora 19.00, ne întâlnim la Sunset Warm-up, de la 20.00 ne așezăm confortabil și ne uităm la film, iar de la 21.30, petrecem în stil parizian.

Pentru o sâmbătă seară orientală, cu delicatese mediteraneene, dar și cu un vibe de petrecere, mergi la Fenice. Săptămâna aceasta, pe 17 iulie, restaurantul sărbătorește un an de la inaugurare, motiv pentru care distracția și preparatele gustoase vor fi printre vedetele serii.

Weekend-ul este despre relaxare și petrecere a timpului liber într-un mod util și plăcut, iar pentru cei mici Iulius Town a pregătit două zile pline de activități interactiv-educative, în Iulius Gardens. Sâmbătă, 17 iulie, de la ora 17.00 până la ora 20.00, la atelierele de creație, împreună cu Bianca Potyesz, vor învăța despre cultura jamaicană și vor face brățări și lănțișoare pentru fete și băieți. Duminica îi așteaptă pe cei mici, de la ora 11.00, la teatrul de păpuși, unde vor afla despre „Căruța cu povești”. În caz de vreme nefavorabilă, evenimentele se vor reprograma. Urmărește pagina de Facebook Iulius Town Timișoara pentru a fi la curent cu noutățile!

Recomandările noastre

Cele mai citite articole