Invitație la dans în două parcuri din Timișoara, în fiecare sfârșit de săptămână

Copiii și părinți sunt așteptați la dans în parc, în fiecare weekend. De sâmbătă, 30 aprilie, și până în 24 iulie, în fiecare sâmbătă, în Parcul Pădurice din cartierul Soarelui, iar duminica în Parcul Copiilor va avea loc evenimentul „Dance in the Park”.

„Anul trecut, dat fiind contextul pandemic și pentru că sălile noastre erau închise, am început să ne facem antrenamentele în aer liber, în parc. Copiii prezenți în parc ne-au văzut și s-au alăturat activităților noastre, în joacă. Așa s-a născut și ideea de a face cât mai multă mișcare în aer liber. Și așa a luat naștere și seria de evenimente „Dance in the Park”. Accesul este gratuit tuturor celor care doresc să ne însoțească, bunici, părinți și copii. Vom dansa vals, vom dansa pe ritmuri latino dar și pe ritmuri moderne, mai cunoscute copiilor și adolescenților”, spune Brigite Șargu, antrenor de performanță și președintele Clubului Bolero.

Primele reprize de dans sunt programate pentru acest sfârșit de săptămână. Astfel, sâmbătă, 30 aprilie, evenimentul va avea loc în Parcul Pădurice, de la ora 18:00, iar duminică, tot de la ora 18:00, în Parcul Copiilor Ion Creangă.

Brigite Șargu este fost campion național absolut al României la dans sportiv, arbitru competițional în cadrul concursurilor de dans sportiv naționale și unul dintre cei mai respectați antrenori de dans sportiv de performanță, președintele Asociației Clubul de Dans Bolero – cel mai vechi club de dans din Timișoara, copiii antrenați de ea aducând rezultate notabile la concursurile de profil.

Prin proiectul „DanceTM” (detalii pe – https://facebook.com/dancetimisoara ), clubul de dans Bolero Timișoara își propune să îi apropie pe copii dar și pe adulți de sport și mișcare în general și de dansul sportiv în special.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole