Intrarea lui George Simion în Primăria Timișoara s-a lăsat cu 12 amenzi. Liderul AUR, sancționat că nu purta mască

Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, a anunțat primele măsuri care s-au lat după intrarea lui George Simion în sediul primăriei Timișoara.

“Inspectoratul de jandarmi județean Timiș a aplicat primele amenzi în urma scandalului de ieri de la mitingul AUR și Noua Dreaptă. În urma vizionării filmărilor și fotografiilor operative cu ocazia pătrunderii în sediul Primăriei Municipiului Timișoara a membrilor AUR, au fost constatate și aplicate 12 sancțiuni contravenționale astfel: 8 sancțiuni în baza Legii 55/2020 în valoare de 4.500 lei, pentru intrarea într-un spațiu închis fără purtarea măștii de protecție. Primul sancționat a fost parlamentarul AUR, G. Simion, 4 sancțiuni în baza Legii 61/91 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice în valoare de 2.000 lei. Astăzi va continua identificarea altor persoane implicate în descindere“, a declarat Ovidiu Drăgănescu.

Accident cu două TIR-uri pe DN6, la Plugova

Şoferul unui TIR a fost rănit în urma unui accident de circulaţie care a avut loc în acetsă dimineață pe DN 6, în zona localităţii Plugova, din judeţul Caraş-Severin, traficul…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole