Infocentrul turistic va avea program prelungit în weekendul de deschidere a TM2023

Primăria se pregătește turiștii care vor veni în acest weekend pentru deschiderea Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii.

Astfel că, pentru a veni în întâmpinarea turiștilor care vor dori să descopere orașul și având în vedere evenimentele de anvergură internațională ce se vor desfășura la Timișoara, în perioada 17-19 februarie, programul cu publicul la Infocentrul turistic va fi prelungit.

Infocentrul turistic Timișoara va fi deschis pentru vizitatori inclusiv în zilele de 17, 18 și 19 februarie, între orele 9 – 17, în spațiul de pe strada Alba Iulia, nr. 2.

Cei interesați vor avea acces la detalii privind programul evenimentului de deschidere ”Timișoara  2023 – Capitală  Europeană  a  Culturii”, precum și la materiale și informații utile cu privire la obiective turistice, puncte de atracție din oraș, modalitatea de acces la acestea. Sute de mii de turiști vor avea ocazia să descopere Timișoara – Capitală Europeană a Culturii, care își propune să pună în  mișcare  energia  comunității  cu  ajutorul  culturii  pentru  o  cetățenie  europeană  mai conștientă și mai activă și să împărtășească valorile, experiențele și aspirațiile sale cu restul  Europei„, transmite Primăria Timișoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole